Odżywianie w łuszczycy – Tom I i II

60,00 

Zestaw dwóch książek: Odżywianie w łuszczycy – Tom 1 oraz Odżywianie w łuszczycy – Tom 2 w promocyjnej cenie

ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY TOM 1. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych. 

  • Autor: Magdalena Kurzyp
  • 192 strony
  • format A5
  • miękka okładka
  • ISBN: 9788362055609

POBIERZ FRAGMENT KSIĄŻKI (TOM 1)!

PRZEZ ŻOŁĄDEK DO… ZDROWEJ SKÓRY

Książka Odżywianie w łuszczycy pozwala zrozumieć istotę diety w przebiegu choroby, jej potencjał terapeutyczny oraz wpływ na organizm. Autorka, specjalistka w dietach  zalecanych w schorzeniach wątroby i skóry, opracowała ponad 100 praktycznych i smakowitych przepisów kulinarnych, które pozwolą pacjentowi w sposób aktywny współuczestniczyć w leczeniu.

Więcej informacji o książce tutaj.


ODŻYWIANIE W ŁUSZCZYCY TOM 2 . Przez żołądek do zdrowej skóry. Ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych

  • Autor: Magdalena Kurzyp
  • Wydawnictwo KASTOR, Warszawa 2019 Format A5 (148×210 mm)
  • Objętość 188 stron
  • Papier offset III klasy 80 g/m2
  • Okładka kreda 250 g uszlachetniona folią błyszczącą
  • Oprawa miękka klejona
  • ISBN 978-83-62055-84-5

POBIERZ FRAGMENT KSIĄŻKI (TOM 2)!

Drugi tom książki Odżywianie w łuszczycy uwzględnia najnowsze informacje z dziedziny dietetyki dotyczące chorób autoimmunologicznych oraz wiedzę z zakresu kosmetologii. W książce zamieszczono ponad 100 nowych przepisów kulinarnych do zastosowania w diecie zalecanej w łuszczycy.

Więcej informacji o drugim tomie książki tutaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odżywianie w łuszczycy – Tom I i II”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *